Dusla s.r.o.

Lázeňská 840, 274 01 Slaný, tel.: 312 522 277, e-mail: dusla@slansko.cz


Dusla s.r.o.
Dusla s.r.o. -> ZÁMEČNICTVÍ -> Kontejnery s výklopným dnem

Kontejnery s výklopným dnem

Žádanou, prověřenou a osvědčenou součástí nabídky firmy Dusla jsou kontejnery s výklopným dnem. Materiál použitý na jejich výrobu je velmi pevný a odolný vůči mechanickým vlivům, kvalitní povrchová úprava zaručuje dlouhou životnost.

Výklopné dno

Výklopné dno se po vyzvednutí kontejneru odjistí a uvolní tahem lanka z kabiny zařízení, které kontejnerem manipuluje. Opatrným uložením prázdného kontejneru na zem se výklopné víko opět zavírá. Specifika výroby a technických parametrů kontejneru se řídí potřebami jeho praktického užití, které stanoví zákazník. Prvky pro manipulaci jsou přizpůsobeny konkrétním požadavkům na obsluhu kontejnerů pomocí jeřábu, hydraulické ruky, vysokozdvižného vozíku, případně jiného technického zařízení.

kontejner s výklopným dnem

Kontakt

Dusla s.r.o.
Josef DUNDR
Lázeňská 840, 274 01 Slaný

Mobil:
602 640 157 
602 299 357

E-mail: dusla@dusla.cz

Novinky

Nabídka kovovýroby ze Slaného

Provadíme kovovýrobu na zakázku, máme však i vlastní výrobky. Některé z nich naleznete v našem nabídkovém katalogu kovovýroby

Zámečnictví, kovovýroba Slaný, Praha, Kladno 

 

Výrobní zaměření a technické zázemí

Slaný, Praha, Kladno

Firma Dusla je zaměřena na zámečnické práce a zakázkovou kovovýrobu Široká nabídka výrobních možností a finálních kovovýrobků firmu disponuje k dodávkám zakázek a produktů pro potřeby průmyslu, zemědělství, stavebnictví, dopravy a mnoha dalších odvětví výroby, obchodu a služeb.

Zákazníky firmy Dusla jsou velké podniky i drobné provozy a domácnosti. Rozmanitost a kvalita dodávek a realizací se opírají o technicky i řemeslně plně zabezpečené zázemí. Podmínkou operativnosti a všestrannosti nabídky zámečnických prací a kovovýroby je kvalitní a spolehlivé vybavení výrobních hal a dílen firmy Dusla: tabulové nůžky, ohýbačky plechů, pákové nůžky, ruční lis, skružovací válce, pásové pily, soustruhy, frézky, obráběčka, bodovačka, svářečky CO2, ruční plazma, mostový jeřáb. Prostor haly umožňuje montáže rozměrných celků i vjezd přepravních prostředků od vysokozdvižného vozíku až po kamion.

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies

Poptávkový formulář

Zadejte kontrolní součet čísel 5,10:
 
Poptávkový formulář